Anais Anais L’Original EdT 100ml

555 kr

rek pris: 850 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50097

Varumärke: Cacharel

Kategori:

Tillverkad i: EU

Cacharel Anais Anais L'Original EdT 100ml

Cacharel Anais Anais L’Original EdT 100ml – En tidlös blommig klassiker

 

Lanseringsår: 1978

 

Cacharel Anais Anais L’Original EdT är en ikonisk och tidlös doft som har kapslat in romantikens och ungdomens skönhet sedan den först introducerades 1978. Denna doft är en hyllning till den tidlösa och naturliga kvinnligheten.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, iris och hyacint.
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj, ros, jasmin och vita liljekonvaljer.
  • Basnoter: Amber, sandelträ, patchouli och vetiver.

 

Cacharel Anais Anais L’Original öppnar med en frisk och sprakande kombination av bergamott, iris och hyacint som ger en känsla av klarhet och fräschör. Hjärtnoterna består av en blommig symfoni med liljekonvalj, ros, jasmin och vita liljekonvaljer, vilket skapar en romantisk och förförisk karaktär. Basnoterna av amber, sandelträ, patchouli och vetiver ger doften en varm och sensuell avslutning som gör den oförglömlig och tidlös.

 

Cacharel Anais Anais L’Original EdT 100ml är en doft som är älskad av kvinnor över hela världen för sin naturliga skönhet och elegans. Den är perfekt för alla tillfällen och passar kvinnor i alla åldrar. Oavsett om du bär den till vardags eller för speciella tillfällen, kommer denna parfym att omfamna dig med en känsla av tidlös kvinnlighet och romantik. Låt Cacharel Anais Anais L’Original bli din signaturdoft och en påminnelse om kärlekens skönhet och ungdomens glädje.