Obsession Night EdP 100ml

345 kr

rek pris: 850 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50060

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Obsession Night EdP 100ml

Calvin Klein Obsession Night EdP 100ml – En förförisk och mystisk doft som hyllar natten och dess hemligheter

 

Lanseringsår: 2005

 

Calvin Klein Obsession Night EdP är en sensuell och mystisk doft som först lanserades år 2005 och har sedan dess varit en symbol för nattens förföriska kraft och hemligheter. Denna doft fångar essensen av den mörka och förtrollande natten.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, apelsinblomma och änglapalm.
  • Hjärtnoter: Gardenia, ros, vitblommiga noter och jasmin.
  • Basnoter: Vanilj, ambra, mysk och sandelträ.

 

Obsession Night öppnar upp med en fascinerande toppnot av bergamott, apelsinblomma och änglapalm, vilket ger en förförisk inledning som för tankarna till nattens magi. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av gardenia, ros, vitblommiga noter och jasmin, som skapar en känsla av sensualitet och mystik. Basnoterna av vanilj, ambra, mysk och sandelträ ger doften en varm och förtrollande avslutning som förstärker dess dragningskraft och förföriska karaktär.

 

Calvin Klein Obsession Night EdP 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna nattens mystik och förföriska aura. Den här doften är idealisk för speciella tillfällen när du vill känna dig förtrollande och sensuell under nattens täcke. Låt Obsession Night bli din doft för att utforska nattens hemligheter.