CK One Gold EdT 100ml

425 kr

rek pris: 700 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50049

Varumärke: Calvin Klein

Kategorier: ,

Tillverkad i: EU

Calvin Klein CK One Gold EdT 100ml

Calvin Klein CK One Gold EdT 100ml – En modern unisex doft som hyllar framgång och självförtroende

 

Lanseringsår: 2016

 

Calvin Klein CK One Gold EdT är en modern unisex doft som lanserades år 2016 och har sedan dess blivit en symbol för framgång, självförtroende och ungdomlig optimism. Denna doft är som en hyllning till den moderna generationen som strävar efter att uppnå sina mål och skapa sin egen väg till framgång.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Fikon, bergamott och salvia.
  • Hjärtnoter: Neroli, jasmin och violblad.
  • Basnoter: Vetiver, guajakträ och patchouli.

 

Calvin Klein CK One Gold öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av fikon, bergamott och salvia, som ger en energisk och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och delikat symfoni med inslag av neroli, jasmin och violblad, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av vetiver, guajakträ och patchouli ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein CK One Gold EdT 100ml är en doft som är utformad för att vara delad och passar både kvinnor och män. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för att bära på arbetsplatsen, på en romantisk dejt eller när du vill känna dig självsäker och redo att erövra världen. Denna doft representerar den moderna generationens ambitioner och strävan efter framgång. Låt Calvin Klein CK One Gold bli din doft för att hylla din egen väg till framgång och självförtroende.