Eternity For Women EdP 30ml

375 kr

rek pris: 610 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50050

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Eternity For Women EdP 30ml

Calvin Klein Eternity For Women EdP 30ml – En ikonisk och tidlös doft som hyllar kärlek, passion och evighet

 

Lanseringsår: 1988

 

Calvin Klein Eternity For Women EdP är en tidlös doftklassiker som lanserades år 1988 och har sedan dess varit en symbol för kärlek, passion och evighet. Denna doft är som en kärlekshistoria som aldrig tar slut, en hyllning till de eviga känslorna och starka banden mellan människor.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, mandarin, salvia och grönt äpple.
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj, ros, plommon, persika och jasmin.
  • Basnoter: Sandelträ, patchouli, ambra och mysk.

 

Calvin Klein Eternity öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av citron, mandarin, salvia och grönt äpple, som ger en uppiggande och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av liljekonvalj, ros, plommon, persika och jasmin, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av sandelträ, patchouli, ambra och mysk ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein Eternity For Women EdP 30ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att omfamna kärlekens och evighetens kraft. Denna mindre flaska är perfekt för att ta med dig på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Denna doft representerar tidlöshetens skönhet och kärlekens styrka och kommer att vara en trogen följeslagare i din doftsamling. Låt Calvin Klein Eternity For Women bli din doft för att omfamna kärlekens och evighetens känsla.