Rea!

Cool Water Woman EdT 30ml

245 kr

-8%

rek pris: 520 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50118

Varumärke: Davidoff

Kategori:

Tillverkad i: EU

Davidoff Cool Water Woman EdT 30ml

Davidoff Cool Water Woman EdT 30ml – En fräsch och marint inspirerad doft som fångar känslan av havet och friheten

 

Lanseringsår: 1996

 

Davidoff Cool Water Woman EdT är en ikonisk doft som lanserades år 1996 och har sedan dess varit en symbol för friskhet, natur och äventyr. Denna doft är som en resa till havet, en källa till inspiration och en påminnelse om den frihet och styrka som naturen ger.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, citronmeliss och pion.
  • Hjärtnoter: Litchi, ros och lotus.
  • Basnoter: Träiga noter, ambra och vetiver.

 

Davidoff Cool Water Woman öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av citron, citronmeliss och pion, som ger en uppiggande och maritim inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av litchi, ros och lotus, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av träiga noter, ambra och vetiver ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Davidoff Cool Water Woman EdT 30ml är en doft som är idealisk för kvinnor som älskar den friska och uppfriskande känslan av havet. Den här mindre flaskan är perfekt för att ta med dig på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Denna doft fångar känslan av frihet och äventyr och kommer att följa dig med sin fräscha och marina aura. Låt Davidoff Cool Water Woman bli din doft för att omfamna naturens styrka och frihet, oavsett var du är.