Cool Water Woman EdT 100ml

425 kr

rek pris: 795 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50078

Varumärke: Davidoff

Kategori:

Tillverkad i: EU

Davidoff Cool Water Woman EdT 100ml

Davidoff Cool Water Woman EdT 100ml – En fräsch och marint inspirerad doft som fångar känslan av havet och friheten

 

Lanseringsår: 1996

 

Davidoff Cool Water Woman EdT är en ikonisk doft som lanserades år 1996 och har sedan dess varit en symbol för friskhet, natur och äventyr. Denna doft är som en resa till havet, en källa till inspiration och en påminnelse om den frihet och styrka som naturen ger.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, citronmeliss och pion.
  • Hjärtnoter: Litchi, ros och lotus.
  • Basnoter: Träiga noter, ambra och vetiver.

 

Davidoff Cool Water Woman öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av citron, citronmeliss och pion, som ger en uppiggande och maritim inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av litchi, ros och lotus, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av träiga noter, ambra och vetiver ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Davidoff Cool Water Woman EdT 100ml är en doft som är idealisk för kvinnor som älskar den friska och uppfriskande känslan av havet. Den är perfekt för daglig användning och passar lika bra på stranden som på kontoret. Denna doft fångar känslan av frihet och äventyr och kommer att följa dig genom dagen med sin fräscha och marina aura. Låt Davidoff Cool Water Woman bli din doft för att omfamna naturens styrka och frihet.