Cool Water Man EdT 125ml

425 kr

rek pris: 760 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50123

Varumärke: Davidoff

Kategori:

Tillverkad i: EU

Davidoff Cool Water Man EdT 125ml

Davidoff Cool Water Man EdT 125ml är en ikonisk herrdoft som fångar känslan av friskhet och äventyr med en tidlös och maskulin karaktär.

 

Lanseringsår: 1988

 

Davidoff Cool Water Man EdT 125ml är en klassisk herrdoft som har varit en favorit i över tre årtionden. Lanserad år 1988, har den sedan dess blivit synonym med fräschhet och maskulinitet. Med en generös mängd på 125 ml får du en långvarig doftupplevelse som är perfekt för både vardag och speciella tillfällen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Lavendel, koriander, mynta, ros och aldehyder.
  • Hjärtnoter: Neroli, jasmin, sandelträ, geranium och cederträ.
  • Basnoter: Mysk, amber och tobak.

 

Davidoff Cool Water Man öppnar upp med en uppfriskande blandning av lavendel, koriander, mynta, ros och aldehyder som omedelbart fångar sinnena. I hjärtat av doften finns noter av neroli, jasmin, sandelträ, geranium och cederträ, vilket ger en komplex och maskulin karaktär. Basnoterna av mysk, amber och tobak ger en varm och sensuell avslutning på doften.

 

Den karakteristiska blå flaskan är en symbol för friskhet och äventyr. Davidoff Cool Water Man EdT 125ml är en perfekt storlek för den moderna mannen som vill utstråla självförtroende och maskulinitet. Oavsett om du använder den efter duschen på morgonen eller inför en kväll ute på stan, kommer denna ikoniska doft att göra ett starkt intryck.

 

Med Davidoff Cool Water Man är du redo att ta dig an dagen med fräschhet och självförtroende. Det är en doft som aldrig går ur mode och som har blivit en tidlös klassiker inom herrparfymer.