Dark Blue EdT 75ml

435 kr

rek pris: 590 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50036

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Dark Blue EdT 75ml

Hugo Boss Dark Blue EdT 75ml är en förförisk och maskulin doft som är designad för den självsäkra mannen som inte är rädd för att visa sin djärva sida. Denna doft är en tidlös klassiker som ger en mystisk och elegant aura till den som bär den.

 

Lanseringsår: 1999

 

Hugo Boss Dark Blue EdT 75ml är en doft som först introducerades år 1999 och har sedan dess blivit en favorit bland män som söker en djup och sofistikerad doftupplevelse.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Apelsin, ingefära och citron.
  • Hjärtnoter: Mahogny, cypress och salvia.
  • Basnoter: Patchouli, vetiver, vanilj och sandelträ.

 

Doften öppnar upp med en uppfriskande kombination av apelsin, ingefära och citron som ger den en energisk inledning. I hjärtat av doften finner du en harmonisk mix av mahogny, cypress och salvia som ger en träig och kryddig komplexitet. Den varma och sensuella basen utgörs av noter som patchouli, vetiver, vanilj och sandelträ, vilket ger doften dess djup och långvariga intryck.

 

Hugo Boss Dark Blue EdT 75ml levereras i en elegant och maskulin flaska som återspeglar doftens mystik och sofistikation. Flaskan är mörkblå med en minimalistisk design som ger den ett tidlöst utseende.

 

Denna doft är perfekt för den moderna mannen som söker en doft som är både sensuell och sofistikerad. Den är idealisk för användning både under dagen och på kvällen och ger bäraren en självsäkerhet och elegans som inte går obemärkt förbi. Hugo Boss Dark Blue är en klassisk doft som fortsätter att vara omtyckt och uppskattad av män över hela världen.