Eternity Air For Men EdT 100ml

425 kr

rek pris: 725 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50069

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Eternity Air For Men EdT 100ml

Calvin Klein Eternity Air For Men EdT 100ml är en elegant och förförisk herrdoft som fångar en känsla av frihet och fräschör i en flaska. Lanserad år 2018 av det välrenommerade varumärket Calvin Klein, är denna doft en hyllning till den moderna mannen som är självsäker och levande.

 

Lanseringsår: 2018

 

Calvin Klein Eternity Air For Men EdT 100ml är en doft som utstrålar en tidlös känsla av maskulin skönhet och charm. Den är perfekt för den som vill framstå som sofistikerad och förförisk i alla sammanhang.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, juniperbär, äpple och havsnoter.
  • Hjärtnoter: Lavendel, grönt te och violblad.
  • Basnoter: Patchouli, ambroxan och havsgrönt trä.

 

Calvin Klein Eternity Air For Men EdT 100ml inleds med en uppfriskande blandning av toppnoter som inkluderar mandarin, juniperbär, äpple och havsnoter. Denna inledande explosion av fruktiga och marina toner ger en omedelbar känsla av fräschhet och vitalitet.

 

I hjärtat av doften finner du noter som lavendel, grönt te och violblad. Dessa hjärtnoter ger en mjuk och aromatisk dimension till kompositionen och skapar en känsla av elegans.

 

Basen är en sensuell och träig kombination av patchouli, ambroxan och havsgrönt trä. Denna bas ger doften en förförisk och långvarig avslutning som kommer att locka uppmärksamhet.

 

Flaskan som innehåller Calvin Klein Eternity Air For Men EdT 100ml har en modern och stilren design med en elegant blå färg. Den är en vacker prydnad på badrumshyllan och perfekt för daglig användning.

 

Denna doft är idealisk för den moderna mannen som söker en uppfriskande och förförisk doft som är passande för både vardagliga och speciella tillfällen. Calvin Klein Eternity Air For Men är en symbol för maskulin skönhet och frihet.