Ck One EdT 100ml

419 kr

rek pris: 700 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50004

Varumärke: Calvin Klein

Kategorier: ,

Tillverkad i: EU

Calvin Klein CK One Edt 100ml

Calvin Klein CK One EdT 100ml – En ikonisk och unisex doft som hyllar mångfald och gemenskap

 

Lanseringsår: 1994

 

Calvin Klein CK One EdT är en ikonisk unisex doft som lanserades år 1994 och har sedan dess varit en symbol för mångfald, frihet och samhörighet. Denna doft är som en hyllning till individers unika karaktär och deras förmåga att vara sig själva.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, kardemumma, ananas och papaya.
  • Hjärtnoter: Violett, rosépeppar och nutmeg.
  • Basnoter: Amber och mysk.

 

Calvin Klein CK One öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av bergamott, kardemumma, ananas och papaya, vilket ger en uppiggande och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en kryddig och blommig symfoni med inslag av violett, rosépeppar och muskotnöt, vilket skapar en modern och positiv aura. Basnoterna av amber och mysk ger doften en mjuk och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein CK One EdT 100ml är en doft som är utformad för att vara delad och passar både kvinnor och män. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för alla tillfällen då du vill känna dig fräsch och självsäker. Denna doft är en symbol för inkludering och gemenskap, och den uppmanar människor att vara sig själva och omfamna sin individualitet samtidigt som den hyllar samhörigheten med andra. Låt Calvin Klein CK One bli din doft för att hylla gemenskap och frihet att vara dig själv.