Eternity Aqua For Men EdT 100ml

445 kr

rek pris: 725 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50027

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Eternity Aqua For Men EdT 100ml

Calvin Klein Eternity Aqua For Men EdT 100ml är en fräsch och livlig herrdoft som hyllar naturens skönhet och den tidlösa kärleken. Lanserad år 2010 av det välrenommerade varumärket Calvin Klein, är denna doft inspirerad av havet och den maskulina elegansen.

 

Lanseringsår: 2010

 

Calvin Klein Eternity Aqua For Men EdT 100ml är en doft som fångar den uppfriskande brisen och svalkande vågor. Den är skapad för den moderna mannen som är äventyrlig, självsäker och uppskattar naturens skönhet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, mandarin, gurka och gröna noter.
  • Hjärtnoter: Sichuanpeppar, blommiga noter, vit mysk och cederträ.
  • Basnoter: Sandelträ, guajakträ, patchouli och moskus.

 

Calvin Klein Eternity Aqua For Men EdT 100ml öppnar med en uppfriskande och citrusig explosion av toppnoter som inkluderar citron, mandarin, gurka och gröna noter. Denna inledande friskhet ger dig omedelbart känslan av att vara vid havet, med vinden i håret och solen på huden.

 

I hjärtat av doften finner du noter som Sichuanpeppar, blommiga toner, vit mysk och cederträ. Denna hjärtnoter ger doften en viss kryddig och blommig dimension, samtidigt som den förstärker dess maskulina karaktär.

 

Basen består av sandelträ, guajakträ, patchouli och moskus, som ger en varm och sensuell avslutning på doften. Detta ger Calvin Klein Eternity Aqua For Men EdT 100ml en långvarig och förförisk signatur.

 

Flaskan som innehåller denna doft har en modern och minimalistisk design med en klar blå färg som påminner om det kristallklara havet. Den är en elegant accessoar och perfekt för daglig användning.

 

Denna doft är idealisk för den moderna mannen som söker en fräsch och maskulin doft som passar för både vardag och speciella tillfällen. Calvin Klein Eternity Aqua For Men är en hyllning till naturen och den tidlösa kärleken.