CK One Shock For Her EdT 100ml

295 kr

rek pris: 535 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50057

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein CK One Shock For Her EdT 100ml

Calvin Klein CK One Shock For Her EdT 100ml – En sensuell och ungdomlig doft som utstrålar energi och förförelse

 

Lanseringsår: 2011

 

Calvin Klein CK One Shock For Her EdT är en sensuell doft som lanserades år 2011 och har sedan dess blivit en symbol för energi, förförelse och ungdomlig charm. Denna doft är som en elektrisk laddning av energi och passion som fångar uppmärksamheten med sitt djärva uttryck.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Passionsfrukt, pion och martini.
  • Hjärtnoter: Choklad, narvsvärt och svartbär.
  • Basnoter: Patchouli, mysk och amber.

 

Calvin Klein CK One Shock For Her öppnar upp med en fruktig och fräsch toppnot av passionsfrukt, pion och martini, som ger en livlig och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en chokladig och förförisk symfoni med inslag av choklad, narvsvärt och svartbär, vilket skapar en sensuell och lockande aura. Basnoterna av patchouli, mysk och amber ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein CK One Shock For Her EdT 100ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att utstråla förförelse och energi. Den är idealisk för kvällsbruk och är perfekt för nattklubbar, romantiska dejter eller speciella tillfällen då du vill vara i centrum för uppmärksamheten. Denna doft fångar känslan av att vara ung, vild och fri, och den kommer att följa dig genom natten med sin förföriska och elektriska aura. Låt Calvin Klein CK One Shock For Her bli din doft för att uttrycka din förföriska sida och energi.