Green Tea Scent EdP 100ml

245 kr

rek pris: 490 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50094

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Green Tea Scent EdP 100ml

Elizabeth Arden Green Tea Scent EdP 100ml – En uppfriskande och naturlig doft som hyllar fördelarna med grönt te

 

Lanseringsår: 1999

 

Elizabeth Arden Green Tea Scent EdP är en doft som lanserades år 1999 och har sedan dess blivit en symbol för uppfriskning, vitalitet och naturlig skönhet. Denna doft fångar essensen av grönt te och dess fördelar för kropp och själ.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, apelsin, mint och bergamott.
  • Hjärtnoter: Jasmin, fresia, koriander och fänkål.
  • Basnoter: Amber, mysk och cederträ.

 

Elizabeth Arden Green Tea Scent öppnar upp med en livlig och citrusaktig toppnot av citron, apelsin, mint och bergamott, som ger en uppfriskande och revitaliserande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och kryddig symfoni med inslag av jasmin, fresia, koriander och fänkål, vilket skapar en känsla av naturlig skönhet och harmoni. Basnoterna av amber, mysk och cederträ ger doften en varm och träig avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Elizabeth Arden Green Tea Scent EdP 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna känslan av uppfriskning och vitalitet. Den här doften är idealisk för daglig användning och kommer att vara din följeslagare genom dagen. Låt Elizabeth Arden Green Tea Scent bli din doft för att hylla fördelarna med grönt te och känna dig uppfriskad och balanserad.