Amor Amor EdT 50ml

459 kr

rek pris: 620 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50213

Varumärke: Cacharel

Kategori:

Tillverkad i: EU

Cacharel Amor Amor EdT 50ml

Cacharel Amor Amor EdT 50ml – En passionerad doft som förkroppsligar ungdomlig kärlek

 

Lanseringsår: 2003

 

Cacharel Amor Amor EdT är en ikonisk doft som gjorde sin debut år 2003 och har sedan dess blivit synonym med ungdomlig passion och romans. Denna doft är en hyllning till den intensiva känslan av förälskelse och de hjärtslag som blir starkare i närvaro av den du älskar.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, svarta vinbär, apelsin och kassia.
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj, jasmin, ros och fresia.
  • Basnoter: Vanilj, tonkaböna, cederträ och mysk.

 

Cacharel Amor Amor öppnar upp med en sprakande blandning av mandarin, svarta vinbär, apelsin och kassia, som skapar en livlig och fruktig inledning. Hjärtnoterna är förföriskt blommiga med inslag av liljekonvalj, jasmin, ros och fresia, vilket omfamnar dig med en söt och romantisk atmosfär. Basnoterna av vanilj, tonkaböna, cederträ och mysk ger doften en varm och sensuell avslutning som lämnar ett minnesvärt intryck.

 

Cacharel Amor Amor EdT 50ml är den perfekta doften för de som vill uttrycka sin passion och ungdomliga förförelseförmåga. Den är idealisk för att bära vid speciella tillfällen och romantiska ögonblick. Denna doft kommer att omfamna dig med en känsla av oemotståndlig kärlek och sensuell charm. Låt Cacharel Amor Amor bli din följeslagare för de mest minnesvärda och passionerade stunderna i livet.