Amor Amor EdT 100ml

595 kr

rek pris: 820 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50142

Varumärke: Cacharel

Kategori:

Tillverkad i: EU

Cacharel Amor Amor EdT 100ml

Cacharel Amor Amor EdT 100ml – En kärleksfull doft som fångar hjärtan

 

Lanseringsår: 2003

 

Cacharel Amor Amor EdT är en förtrollande doft som introducerades till världen år 2003 och har sedan dess erövrat hjärtan över hela världen. Denna doft är en hyllning till passion, ung kärlek och förföriska ögonblick.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, svarta vinbär, apelsin och kassia.
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj, jasmin, ros och fresia.
  • Basnoter: Vanilj, tonkaböna, cederträ och mysk.

 

Cacharel Amor Amor öppnar upp med en livfull kombination av mandarin, svarta vinbär, apelsin och kassia som ger en fruktig och förförisk inledning. Hjärtnoterna är blommiga och romantiska med inslag av liljekonvalj, jasmin, ros och fresia, vilket omfamnar dig med en känsla av kärlek och ömhet. Basnoterna av vanilj, tonkaböna, cederträ och mysk ger doften en varm och sensuell avslutning som fördjupar den och gör den minnesvärd.

 

Cacharel Amor Amor EdT 100ml är en doft som symboliserar den tidlösa känslan av passion och romantik. Den är perfekt för de som vill uttrycka sin kärlek och förförelse på ett sensuellt sätt. Oavsett om du bär den för en romantisk dejt eller för att fira kärleken till livet, kommer denna doft att omfamna dig med en känsla av värme och glädje. Låt Cacharel Amor Amor bli din doft för kärlekens stunder.