Bloom EdP 50ml

935 kr

rek pris: 1195 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50208

Varumärke: Gucci

Kategori:

Tillverkad i: EU

Gucci Bloom EdP 50ml

Gucci Bloom EdP 50ml – En blommig symfoni som hyllar kvinnlig skönhet

 

Lanseringsår: 2017

 

Gucci Bloom EdP är en förtrollande doft som lanserades år 2017 och har sedan dess blivit en symbol för kvinnlig skönhet, elegans och naturlig förförelse. Denna doft är som en promenad genom en blomstrande trädgård och är en hyllning till den moderna kvinnan.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Rangoon creeper.
  • Hjärtnoter: Tuberose, jasmin och kaprifol.
  • Basnoter: Patchouli och orrisrot.

 

Gucci Bloom öppnar upp med en blommig och förförisk toppnot av Rangoon creeper, en blomma som ändrar färg när den blommar och symboliserar förändring och utveckling. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av tuberos, jasmin och kaprifol, vilket skapar en förtrollande och feminin aura. Basnoterna av patchouli och orrisrot ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och förföriska charm.

 

Gucci Bloom EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar blommor och vill omfamna sin feminina skönhet. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för kvinnor i alla åldrar. Oavsett om du bär den för att känna dig förföriskt elegant på dagen eller för att skapa minnen under speciella kvällar, kommer denna doft att omfamna dig med en känsla av naturlig skönhet och elegans. Låt Gucci Bloom bli din doft för att hylla kvinnlig förförelse och den tidlösa skönheten i blommor.