Light Blue EdT 50ml

595 kr

rek pris: 925 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50046

Varumärke: Dolce & Gabbana

Kategori:

Tillverkad i: EU

Dolce & Gabbana Light Blue EdT 50ml

Dolce & Gabbana Light Blue EdT 50ml – En frisk och förförisk doft som fångar den italienska livsstilens lätthet och charm

 

Lanseringsår: 2001

 

Dolce & Gabbana Light Blue EdT är en ikonisk doft som lanserades år 2001 och har sedan dess blivit en symbol för fräschhet, förföriskhet och den italienska Medelhavslivsstilen. Denna doft fångar essensen av soliga dagar, blått hav och lätthet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Siciliansk citron och Granny Smith-äpple.
  • Hjärtnoter: Vit ros, bambu och jasmin.
  • Basnoter: Cedertvå och amber.

 

Light Blue öppnar upp med en uppfriskande toppnot av siciliansk citron och Granny Smith-äpple, vilket ger en frisk och energisk inledning som påminner om soliga dagar vid havet. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av vit ros, bambu och jasmin, som skapar en känsla av romantik och förförisk charm. Basnoterna av cedertvå och amber ger doften en sensuell och förförisk avslutning som förstärker dess unika dragningskraft.

 

Dolce & Gabbana Light Blue EdT 50ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna den italienska Medelhavslivsstilens lätthet och charm. Den här doften är idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen när du vill känna dig frisk och förförisk. Låt Light Blue bli din doft för att utstråla solsken och lätthet.