Diesel Bad EdT 75ml

495 kr

rek pris: 700 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50098

Varumärke: Diesel

Kategori:

Tillverkad i: EU

Diesel Bad EdT 75ml

Diesel Bad EdT 75ml är en djärv och maskulin doft som fångar essensen av äventyr och rebelliskhet. Den här doften är skapad för den moderna mannen som vågar bryta normerna och uttrycka sin individualitet med självförtroende.

 

Lanseringsår: 2016

 

Diesel Bad EdT är en intensiv och förförisk doft som lanserades år 2016. Den är skapad för mannen som inte är rädd att sticka ut och visa sin unika personlighet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, lavendel och kardemumma.
  • Hjärtnoter: Caviar, iris och salvie.
  • Basnoter: Tobak, tränoter och tonkaböna.

 

Doften öppnar med en livlig kombination av bergamott, lavendel och kardemumma, vilket ger en fräsch och kryddig inledning. I hjärtat av doften finner du en oväntad och sensuell kombination av caviar, iris och salvie som ger en djup och komplex karaktär åt doften. Den varma och maskulina basen utgörs av noter som tobak, tränoter och tonkaböna, vilket ger doften dess unika och förföriska signatur.

 

Diesel Bad EdT 75ml levereras i en unik och iögonfallande flaskdesign. Flaskan är utformad för att likna en klassisk spritflaska, med en cool, mörkblå färg och en metallplatta som pryder framsidan. Denna unika design ger doften en rebellisk och djärv estetik som passar perfekt för den moderna mannen som söker något annorlunda.

 

Denna doft är perfekt för den självsäkra mannen som vågar vara annorlunda och uttrycka sin egen stil. Diesel Bad är en doft som kommer att dra till sig uppmärksamhet och lämna ett varaktigt intryck. Det är den perfekta följeslagaren för speciella tillfällen när du vill vara minnesvärd och unik.