Glam X EdP 30ml

195 kr

rek pris: 355 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50139

Varumärke: Christina Aguilera

Kategori:

Tillverkad i: EU

Christina Aguilera Glam X EdP 30ml

Christina Aguilera Glam X EdP 30ml – En förförisk och glamourös doft som fångar stjärnans strålning

 

Lanseringsår: 2017

 

Christina Aguilera Glam X EdP är en doft som lanserades år 2017 och har sedan dess blivit en symbol för förförisk glamour och stjärnans strålning. Denna doft är som en röd matta för dina sinnen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Röda äpplen, apelsinblomma och mandarin.
  • Hjärtnoter: Pion, ros och viol.
  • Basnoter: Amber, mysk och sandelträ.

 

Christina Aguilera Glam X öppnar upp med en fruktig och glänsande toppnot av röda äpplen, apelsinblomma och mandarin, som genast för tankarna till glamouren på en röd matta. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och förförisk symfoni med inslag av pion, ros och viol, vilket skapar en känsla av romantik och kvinnlighet. Basnoterna av amber, mysk och sandelträ ger doften en djup och sensuell avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Christina Aguilera Glam X EdP 30ml är den perfekta storleken för kvinnor som älskar att omfamna sin förföriska sida och känna sig som en stjärna. Den här storleken är idealisk att ta med på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Låt Christina Aguilera Glam X bli din doft för att stråla som en stjärna och känna dig förföriskt glamourös.