Obsession EdP 30ml

295 kr

rek pris: 465 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50048

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Obsession EdP 30ml

Calvin Klein Obsession EdP 30ml – En sensuell och förförisk doft som hyllar passion och mystik

 

Lanseringsår: 1985

 

Calvin Klein Obsession EdP är en klassisk doft som först lanserades år 1985 och har sedan dess varit en symbol för sensualitet, passion och mystik. Denna doft fångar essensen av djupa känslor och en magnetisk dragningskraft.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, mandarin, apelsinblomma, vanilj och grön.
  • Hjärtnoter: Jasmin, kryddnejlika, ros, kanel och mysk.
  • Basnoter: Amber, patchouli, vanilj, vetiver och sandelträ.

 

Obsession öppnar upp med en förförisk toppnot av bergamott, mandarin, apelsinblomma, vanilj och gröna noter, vilket ger en intensiv och mystisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och kryddig symfoni med inslag av jasmin, kryddnejlika, ros, kanel och mysk, som skapar en känsla av passion och sensualitet. Basnoterna av amber, patchouli, vanilj, vetiver och sandelträ ger doften en varm och förtrollande avslutning som förstärker dess djupa charm och dragningskraft.

 

Calvin Klein Obsession EdP 30ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna en doft som hyllar passion och mystik. Den här doften är idealisk för speciella tillfällen när du vill känna dig sensuell och förförisk. Låt Obsession bli din doft för att utstråla en magnetisk dragningskraft och följa dina djupaste känslor.