CK Free For Men EdT 50ml

335 kr

rek pris: 570 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50040

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein CK Free For Men EdT 50ml

Calvin Klein CK Free For Men EdT 50ml – Utforska friheten med denna naturligt fräscha doft för den moderna mannen.

 

Lanseringsår: 2009

 

Calvin Klein CK Free For Men EdT är en doft som fångar essensen av äventyr och den självständiga mannen. Den lanserades år 2009 och har sedan dess varit en symbol för den moderna mannens frihet och självförtroende. Denna doft är idealisk för män som uppskattar en naturlig och avslappnad doft som passar både vardagen och fritiden.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Juniper (enbär), tall, salvia och bergamott.
  • Hjärtnoter: Koriander, patchouli och grönt te.
  • Basnoter: Sandelträ, cederträ och läder.

 

Calvin Klein CK Free öppnar med en uppfriskande blandning av toppnoter, inklusive juniper (enbär), tall, salvia och bergamott. Dessa noter ger en känsla av friskhet och naturlighet, som att ta en promenad i skogen. I hjärtat av doften finns noter av koriander, patchouli och grönt te, som ger en subtil kryddighet och jordnära ton. Den baseras på varma och maskulina noter av sandelträ, cederträ och läder, vilket ger en elegant och sensuell avslutning på doften.

 

Flaskan är enkel och modern med sin rena och genomskinliga design. Calvin Klein CK Free For Men EdT är en doft som reflekterar den moderna mannens strävan efter att vara sig själv och leva sitt liv utan begränsningar. Den symboliserar frihet, äventyr och enkelhet samtidigt som den utstrålar en tidlös elegans och maskulin charm. Med denna doft kan den moderna mannen uttrycka sin naturliga och avslappnade stil. Med sin praktiska 50 ml storlek är den också perfekt att ta med på resan eller ha med sig i vardagen för en uppfriskande doft.