CK Free For Men EdT 100ml

425 kr

rek pris: 805 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50038

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein CK Free For Men EdT 100ml

Calvin Klein CK Free For Men EdT 100ml – En fräsch och naturlig doft för den moderna mannen.

 

Lanseringsår: 2009

 

Calvin Klein CK Free For Men EdT är en doft som fångar andan av äventyr och den fria känslan av att utforska världen. Lanserad år 2009, har denna doft blivit en symbol för den moderna mannens frihet och självständighet. Den är perfekt för män som uppskattar en naturlig och avslappnad doft som passar både vardag och fritid.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Juniper, tall, salvia och bergamott.
  • Hjärtnoter: Koriander, patchouli och grönt te.
  • Basnoter: Sandelträ, cederträ och läder.

 

Calvin Klein CK Free öppnar med en uppfriskande blast av toppnoter som inkluderar juniper (enbär), tall, salvia och bergamott. Dessa noter ger en känsla av friskhet och naturlighet, som om man vandrar genom en skog. I hjärtat av doften finns noter av koriander, patchouli och grönt te, vilket ger en subtil kryddighet och jordnära ton. Den baseras på varma och maskulina noter av sandelträ, cederträ och läder, som ger en snygg och sensuell avslutning på doften.

 

Flaskan är enkel och modern med sin rena och genomskinliga design. Calvin Klein CK Free For Men EdT är en doft som speglar den moderna mannens önskan att vara sig själv och leva sitt liv utan begränsningar. Den symboliserar frihet, äventyr och enkelhet samtidigt som den utstrålar en tidlös elegans och maskulin charm. Med denna doft kan den moderna mannen uttrycka sin naturliga och avslappnade stil.