Authentic Woman EdP 50ml

385 kr

rek pris: 650 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50129

Varumärke: Abercrombie & Fitch

Kategori:

Tillverkad i: EU

Abercrombie & Fitch Authentic Woman EdP 50ml

Abercrombie & Fitch Authentic Woman EdP 50ml – En doft för den självsäkra och äkta kvinnan

 

Lanseringsår: 2019

 

Abercrombie & Fitch Authentic Woman EdP är en parfym som lanserades år 2019 och har snabbt blivit en favorit bland kvinnor som uppskattar äkthet, självförtroende och en doft som är lika autentisk som de själva. Denna doft fångar den unika essensen av den moderna kvinnan.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Päron, cassis och mandarin.
  • Hjärtnoter: Magnolia, fresia och liljekonvalj.
  • Basnoter: Amber, cederträ och sandelträ.

 

Abercrombie & Fitch Authentic Woman öppnar upp med en livfull och fruktig kombination av päron, cassis och mandarin, som ger en frisk och uppiggande inledning. Hjärtnoterna består av en feminin och blommig bukett med inslag av magnolia, fresia och liljekonvalj, vilket skapar en känsla av elegans och självsäkerhet. Basnoterna av amber, cederträ och sandelträ ger doften en varm och träig avslutning som ger den en förförisk och långvarig karaktär.

 

Abercrombie & Fitch Authentic Woman EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som vill uttrycka sin äkthet och självsäkerhet. Den är perfekt för vardagligt bruk och kommer att följa dig genom alla dina livsögonblick med sin autentiska och sofistikerade aura. Oavsett om du bär den på jobbet eller på din fritid, kommer denna doft att komplettera din personlighet med en touch av självförtroende och äkthet. Utforska din äkta essens med Abercrombie & Fitch Authentic Woman EdP.