Especially Escada EdP 50ml

575 kr

rek pris: 720 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50144

Varumärke: Escada

Kategori:

Tillverkad i: EU

Escada Especially Escada EdP 50ml

Especially Escada EdP 50ml – En förtrollande och blommig doft som strålar av elegans och feminin charm

 

Lanseringsår: 2011

 

Especially Escada EdP är en förtrollande doft som lanserades år 2011 och har sedan dess blivit en symbol för elegans, romantik och feminin charm. Denna doft är som en kärlekssaga i en flaska, en hyllning till de speciella ögonblicken i livet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Ambra, grapefrukt och persika.
  • Hjärtnoter: Rosa, damascenaros och ylang-ylang.
  • Basnoter: Vit mysk och cederträ.

 

Especially Escada öppnar upp med en fräsch och fruktig toppnot av ambra, grapefrukt och persika, som ger en livlig och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och romantisk symfoni med inslag av rosa, damascenaros och ylang-ylang, vilket skapar en förförisk och feminin aura. Basnoterna av vit mysk och cederträ ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Especially Escada EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att utstråla elegans och romantik. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för romantiska dejter eller speciella tillfällen då du vill vara förtrollande och förförisk. Denna doft fångar känslan av en kärlekssaga och kommer att följa dig genom dagen med sin eleganta och förföriska aura. Låt Especially Escada bli din doft för att omfamna romantikens magi och feminin charm.