Sunflowers EdT 100ml

185 kr

rek pris: 435 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50212

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Sunflowers EdT 100ml

Elizabeth Arden Sunflowers EdT 100ml – En strålande och blommig doft som fångar sommarens glädje

 

Lanseringsår: 1993

 

Elizabeth Arden Sunflowers EdT är en klassisk doft som först lanserades år 1993 och har sedan dess varit en symbol för glädje, optimism och sommarens lätthet. Denna doft är skapad för att hylla kvinnans livsglädje och hennes kärlek till naturen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, melon, persika, apelsinblomma, mandarin och citron.
  • Hjärtnoter: Cyclamen, ros, osmanthus, jasmin och liljekonvalj.
  • Basnoter: Sandelträ, bärnsten, mysk, cederträ och sandelträ.

 

Sunflowers öppnar upp med en strålande toppnot av citrusfrukter, inklusive bergamott, mandarin och citron, tillsammans med saftiga frukter som melon, persika och apelsinblomma, vilket ger en uppfriskande och glädjefylld inledning. Hjärtnoterna består av en blommig bukett med inslag av cyclamen, ros, osmanthus, jasmin och liljekonvalj, som skapar en känsla av feminin charm och lätthet. Basnoterna av sandelträ, bärnsten, mysk, cederträ och sandelträ ger en varm och träig avslutning som förstärker doftens naturliga skönhet.

 

Elizabeth Arden Sunflowers EdT 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som älskar sommaren och vill bära den med sig året runt. Denna doft är idealisk för alla tillfällen när du vill sprida glädje och optimism omkring dig. Låt Sunflowers bli din doft för att markera din livsglädje och kärlek till naturen.