Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment 200

259 kr

rek pris: 395 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12329

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment 200ml

Ta hand om din hud på bästa sätt med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment i den välfyllda 200 ml förpackningen. Denna exklusiva kroppsvårdsbehandling erbjuder en intensiv fuktgivning och vård som hjälper din hud att stråla av hälsa och vitalitet.

 

Den innovativa och nyskapande formulan bakom Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment är inspirerad av den välkända Eight Hour-filosofin. Med en rik och silkeslen konsistens absorberas denna kräm snabbt och tränger djupt in i huden för att återfukta, mjukgöra och stärka hudens naturliga barriär. Resultatet är en förbättrad hudstruktur och en omedelbar känsla av komfort.

 

Denna kroppsvårdsbehandling är flexibel och passar perfekt in i din dagliga skönhetsrutin. Använd den efter duschen för att låsa in fukten och förhindra torrhet och obehag. Den kan också användas som en intensiv fuktmask för extra torra områden, vilket ger dig möjlighet att fokusera på de områden som behöver extra kärlek och vård.

 

Med Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment kan du njuta av långvariga resultat och en synbart förbättrad hud. Dess välfyllda 200 ml förpackning ger dig möjlighet att använda produkten generöst och länge, vilket ger dig en hudvårdsupplevelse som känns både lyxig och effektiv.

 

Utforska fördelarna med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment och låt din hud stråla av hälsa och vitalitet. Oavsett om du kämpar med torrhet, fnasighet eller vill bibehålla hudens ungdomliga lyster, är denna kroppsvårdsbehandling ditt idealiska verktyg för att uppnå en hud som är väl omhändertagen och strålande vacker.