Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 01 Honey

195 kr

rek pris: 290 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12355

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategorier: ,

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer - 01 Honey

Ge dina läppar den ultimata vården och en subtil touch av färg med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 01 Honey. Denna innovativa och praktiska läppvårdsstick är berikad med honungstonade nyanser och skapad för att ge dina läppar den fukt, näring och solskydd de behöver samtidigt som den förhöjer din naturliga skönhet. Med detta smidiga stick får du mjuka, subtilt tonade läppar med en naturlig glans.

 

Egenskaper:

 

  • Subtil färg och glans: Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer i nyansen “Honey” ger dina läppar en diskret honungstonad färg med en naturlig glans. Det är det perfekta valet för en fräsch och naturlig look.
  • Intensiv återfuktning: Denna läppvårdsstick är berikad med en närande blandning av ingredienser som ger omedelbar återfuktning och mjukhet till dina läppar. Den hjälper till att förhindra torra och spruckna läppar.
  • Solbeskydd: Med SPF15 ger detta läppskydd ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar. Det hjälper till att förhindra solbränna och solskador på dina läppar.
  • Hållbar fukt: Krämen har en långvarig effekt som håller dina läppar väl återfuktade under hela dagen. Det är det perfekta tillskottet till din dagliga skönhetsrutin.
  • Praktiskt format: Läppvårdssticken är smidig och lätt att använda när som helst och var som helst. Den passar perfekt i fickan eller handväskan för enkel åtkomst.
  • Passar alla: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer är dermatologiskt testad och lämplig för alla, även de med känsliga läppar. Den är fri från parabener och doftämnen.

 

Användning: Applicera läppvårdssticken direkt på dina läppar vid behov för att ge dem fukt och en subtil honungsfärgad ton samtidigt som du skyddar dem mot solens skadliga strålar.

 

Ge dina läppar en touch av honungsfärgad skönhet med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 01 Honey. Utforska fördelarna av detta praktiska och effektiva läppskydd och njut av mjuka, tonade läppar med en naturlig glans.