Wood Pour Femme EdT 50ml

425 kr

rek pris: 770 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50096

Varumärke: Dsquared2

Kategori:

Tillverkad i: EU

Dsquared2 Wood Pour Femme EdT 50ml

Dsquared2 Wood Pour Femme EdT 50ml – En unik och uppfriskande doft som hyllar den moderna kvinnans naturinspiration.

 

Lanseringsår: 2018

 

Dsquared2 Wood Pour Femme EdT är en doft som introducerades år 2018 och representerar en kreativ hyllning till den moderna kvinnans naturliga själ och fria anda. Den här unika och uppfriskande doften bjuder in dig att uppleva naturens skönhet och vitalitet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, mandarin, tranbär och svarta vinbärsknoppar.
  • Hjärtnoter: Liljekonvalj, magnolia och jasminblad.
  • Basnoter: Vetiver, cederträ och ambroxan.

 

Dsquared2 Wood Pour Femme öppnar upp med en frisk och fruktig kombination av citron, mandarin, tranbär och svarta vinbärsknoppar. Dessa noter ger en livlig och energisk inledning till doften. Hjärtnoterna av liljekonvalj, magnolia och jasminblad ger en blommig och feminin karaktär som hyllar naturens skönhet. Basnoterna av vetiver, cederträ och ambroxan ger en jordnära och träig avslutning som förstärker doftens naturliga och inspirerande tema.

 

Med sin generösa storlek på 50 ml är Dsquared2 Wood Pour Femme EdT perfekt för kvinnor som vill uttrycka sin kärlek till naturen och sin fria anda genom sin doft. Den här doften är idealisk för kvinnor som uppskattar en unik och uppfriskande doft som kompletterar deras personlighet och livsstil. Låt Dsquared2 Wood Pour Femme vara din följeslagare för att omge dig med naturens skönhet och vitalitet varje dag.