Rea!

Eden EdP 30ml

275 kr

-7%

rek pris: 465 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50146

Varumärke: Cacharel

Kategori:

Tillverkad i: EU

Cacharel Eden EdP 30ml

Cacharel Eden EdP 30ml – En blommig och exotisk doft som för tankarna till en tropisk trädgård av förförisk skönhet

 

Lanseringsår: 1994

 

Cacharel Eden EdP är en förtrollande doft som lanserades år 1994 och har sedan dess varit en symbol för exotisk skönhet, förförisk charm och naturlig sensualitet. Denna doft är som en resa till en tropisk trädgård där förföriska blommor och frukter möts.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, persika och bergamott.
  • Hjärtnoter: Lotus, liljekonvalj, mimosablomma och neroli.
  • Basnoter: Sandelträ, cederträ, patchouli och vanilj.

 

Cacharel Eden öppnar upp med en fruktig och frisk toppnot av mandarin, persika och bergamott, som ger en uppiggande och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och exotisk symfoni med inslag av lotus, liljekonvalj, mimosablomma och neroli, vilket skapar en romantisk och förförisk aura. Basnoterna av sandelträ, cederträ, patchouli och vanilj ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Cacharel Eden EdP 30ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att omge sig med exotisk skönhet och förförisk charm. Den här mindre flaskan är perfekt för att ta med dig på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Denna doft fångar känslan av en tropisk trädgård där skönhet och sensualitet förenas, och den kommer att följa dig med sin förtrollande och exotiska aura. Låt Cacharel Eden bli din doft för att omfamna naturens skönhet och förföriskhet.