Baldessarini Signature EdT 50ml

349 kr

rek pris: 735 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50207

Varumärke: Baldessarini

Kategori:

Tillverkad i: EU

Baldessarini Signature EdT 50ml

Baldessarini Signature EdT 50ml – En elegant och distinkt herrdoft som personifierar tidlös charm och förförisk maskulinitet.

 

Lanseringsår: 2002

 

Baldessarini Signature EdT är en ikonisk doft som lanserades år 2002 och har sedan dess varit en favorit bland män som uppskattar en subtilt sensuell och sofistikerad aura. Denna 50 ml flaska är den perfekta storleken för att följa med dig överallt och komplettera din personliga stil.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, bitter apelsin, mint och patchouli.
  • Hjärtnoter: Kanel, clary salvia och cypress.
  • Basnoter: Cederträ, vanilj, amber och läder.

 

Baldessarini Signature EdT öppnar upp med en elegant blandning av toppnoter som inkluderar mandarin, bitter apelsin, mint och patchouli. Denna kombination ger doften dess uppfriskande och samtidigt sofistikerade inledning. I hjärtnoterna finner vi kryddiga inslag av kanel, clary salvia och cypress, som skapar en balanserad och förförisk karaktär. Basnoterna av cederträ, vanilj, amber och läder ger en varm och sensuell avslutning som lämnar ett starkt intryck.

 

Baldessarini Signature EdT kommer i en exklusiv och stilfull flaska som återspeglar doftens elegans och distinkta karaktär. Denna doft är en tidlös klassiker som passar perfekt för den moderna gentlemannen som vill utstråla tidlös charm och förförisk maskulinitet. Baldessarini Signature EdT är en doft som kommer att lämna ett minnesvärt avtryck och som passar perfekt för både vardag och speciella tillfällen.