First Instinct For Her EdP 30ml

325 kr

rek pris: 520 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50109

Varumärke: Abercrombie & Fitch

Kategori:

Tillverkad i: EU

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her EdP 30ml

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her EdP 30ml – En lockande doft som fångar känslan av första ögonkastet

 

Lanseringsår: 2017

 

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her EdP är en förförisk doft som lanserades år 2017 och har sedan dess blivit en symbol för spontanitet, förförelse och den intensiva känslan av första ögonkastet. Denna doft fångar kärlekens passionerade inledning.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Magnolia, grapefrukt och passionfrukt.
  • Hjärtnoter: Aprikosnektar, vit daturablomma och orkidé.
  • Basnoter: Amber, mysk och patchouli.

 

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av magnolia, grapefrukt och passionfrukt, som ger en lekfull och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och sensuell symfoni med inslag av aprikosnektar, vit daturablomma och orkidé, vilket skapar en känsla av förförelse och romantik. Basnoterna av amber, mysk och patchouli ger doften en djup och sensuell avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her EdP 30ml är den perfekta storleken för kvinnor som älskar att utstråla självsäkerhet och förförelse i vardagen. Den är idealisk för att ta med på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Låt Abercrombie & Fitch First Instinct For Her bli din doft för att omfamna känslan av första ögonkastet och kärlekens passion.