Colour Elixir Lipstick – 125 Ice Rose

99 kr

rek pris: 159 kr

Colour Elixir Lipstick - 10 Toasted Almond 10 Toasted Almond
Colour Elixir Lipstick - 110 Rich Raspberry 110 Rich Raspberry
Colour Elixir Lipstick - 120 Midnight Mauve 120 Midnight Mauve
Colour Elixir Lipstick - 125 Ice Rose 125 Ice Rose
Colour Elixir Lipstick - 135 Pure Plum 135 Pure Plum
Colour Elixir Lipstick - 20 Burnt Caramel 20 Burnt Caramel
Colour Elixir Lipstick - 25 Sunbronze 25 Sunbronze
Colour Elixir Lipstick - 55 Bewitching Coral 55 Bewitching Coral
Colour Elixir Lipstick - 75 Ruby Tuesday 75 Ruby Tuesday
Colour Elixir Lipstick - 95 Dusky Rose 95 Dusky Rose

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12323

Varumärke: Max Factor

Kategori:

Tillverkad i: EU

Max Factor Colour Elixir Lipstick - 125 Ice Rose

Förvandla dina läppar till en palett av rika och livfulla nyanser med Max Factor Colour Elixir Lipstick. Denna ikoniska läppstiftskollektion kombinerar maximal färgintensitet med vårdande egenskaper för att ge dig en oslagbar läppupplevelse.

 

Fördjupa dig i en värld av färger med det breda utbudet av nyanser som spänner från klassiska neutrala toner till djärva och dramatiska färger. Oavsett om du letar efter det perfekta läppstiftet för vardagsbruk eller för en speciell kväll, har Max Factor Colour Elixir Lipstick något för varje tillfälle.

 

Det som verkligen skiljer detta läppstift från mängden är dess unika formula som kombinerar rik pigmentering med fuktgivande egenskaper. Den silkeslena och krämiga konsistensen glider smidigt över dina läppar och ger omedelbar färgutbetalning med en enda applicering. Samtidigt arbetar de vårdande ingredienserna för att hålla dina läppar mjuka, smidiga och välmående.

 

Max Factor Colour Elixir Lipstick är utformat för att ge långvarig färg som inte bleknar eller smetas ut under dagen. Oavsett om du njuter av en kaffe, håller en presentation på jobbet eller minglar på en fest, kan du vara säker på att din läppfärg kommer att hålla sig intensiv och snygg.

 

Detta läppstift levereras i en elegant och lyxig förpackning som inte bara speglar produkten inuti utan också gör den till en perfekt accessoar i din makeupväska. Oavsett om du väljer en djärv röd ton, en söt rosa nyans eller en naturlig nude, kommer Max Factor Colour Elixir Lipstick att lyfta dina läppar till en ny nivå av skönhet och självförtroende.

Ge dina läppar den kärlek de förtjänar med Max Factor Colour Elixir Lipstick och upplev en värld av färg, komfort och hållbarhet som kommer att ta din sminkrutin till en helt ny nivå.