2000 Calorie Curl Addict Mascara – Black Brown

85 kr

rek pris: 159 kr

Black
Black Brown

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12292

Varumärke: Max Factor

Kategori:

Tillverkad i: EU

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara - Black Brown

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara i nyansen Black Brown är din nyckel till förtrollande ögonfransar som fångar blicken med en naturlig, mjuk brun ton. Denna mascara är en älskad favorit bland skönhetsentusiaster och ger dig den perfekta kombinationen av volym, längd och en vacker böjning för dina fransar.

 

Huvudegenskaper:

 

  1. Förtrollande böjda fransar: 2000 Calorie Curl Addict Mascara är utformad för att ge dina ögonfransar en vacker, naturlig böjning som håller hela dagen. Denna mascara ger dig den perfekta vinkeln för att öppna upp dina ögon och rama in din blick.
  2. Naturlig volym: Mascaran har en unik formula som ger dina fransar en mjuk och naturlig volym. Dina ögonfransar kommer att bli mer definierade och ditt utseende kommer att framhävas på ett subtilt och smickrande sätt.
  3. Varma bruna toner: Nyansen Black Brown ger dina fransar en vacker, djupt brun färg som ger en mjukare och mer naturlig look än en ren svart mascara. Den kompletterar perfekt alla ögonfärger och ger en förförisk touch.
  4. Smidig applikation: Den smidiga borsten på Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara gör det enkelt att applicera produkten utan klumpar eller rännande. Den når varje frans och separerar dem för en jämn och felfri finish.
  5. Långvarig prestanda: Mascaran har imponerande hållbarhet som varar hela dagen utan smulning eller fläckar. Oavsett om du är på jobbet, på en fest eller en romantisk dejt kommer din mascara att hålla sig på plats och se fantastisk ut.

 

Användning: Applicera Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara genom att borsta borsten längs dina ögonfransar från roten till toppen. Upprepa vid behov för ökad volym och böjning. För en subtil och naturlig look, använd ett lager. För en mer intensiv look, applicera flera lager.

 

Få ögonfransar som förtrollar och ögon som fångar blickar med Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara i nyansen Black Brown. Skapa en mjuk och naturlig look med denna älskade mascara från Max Factor.