Raindrop Makeup Sponge 2 pcs Red

99 kr

rek pris: 135 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11607

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Raindrop Makeup Sponge 2 pcs Red

Det är ett set med regndroppssminksvampar i två storlekar: standard och mini. Sminksvamparna är idealiska för att applicera krämiga och flytande typer av makeup. De ger snabb och jämn applicering med perfekt täckning och felfri finish.

Fördelar:

  • Finns i två olika storlekar för exakt sminkapplicering
  • Perfekt formad, liten, flexibel, mjuk och mycket hållbar.
  • Ger en snabb och enkel applicering med en felfri och naturlig finish utan ränder.
  • Fläcka inte eller tappa färgen.
  • Innehåller inte latex; därför absorberar de inte mycket produkt.

En väldesignad storlek och form ger en enkel och exakt sminkapplicering. Den runda delen av svampen rekommenderas för en jämn foundationapplicering, medan spetsen på svampen är idealisk för exakt täckning på svåråtkomliga ställen, t.ex. runt näsan eller under ögonen.

Så här använder du: Blötlägg svampen i ljummet vatten och pressa för att ta bort överflödigt vatten. Applicera en liten mängd sminkprodukt och studsa försiktigt på huden för att blanda den utåt till ansiktets omkrets. Rengör svampen efter varje användning med varmt vatten och skonsamt rengöringsmedel.

Kashōki är ett lyxigt märke av smink-, hår- och nagelaccessoarer. Den har designats med uppmärksamhet på varje detalj och inspirerad av den exotiska, mystiska och kontrasterande asiatiska kulturen. Produkterna kombinerar geometriska mönster, minimalistiska former och ädla material med det genomtänkta syftet, ergonomin och varje elementteknik. Kashōki är en produktkollektion, varav en multidimensionell perfektion förändrar utseendet och standarden för sminktillbehör. Under produktionsprocessen använde varumärket högsta kvalitet på material som koppar, trä, taklonborst och rostfritt stål.