Prevage City Smart DNA Repair Complex SPF50 40ml

495 kr

rek pris: 725 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12343

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Prevage City Smart DNA Repair Complex SPF50 40ml

Skydda din hud mot stadens påfrestningar och samtidigt vårda den med Elizabeth Arden Prevage City Smart DNA Repair Complex SPF50. Denna avancerade dagliga försvarskräm är speciellt utvecklad för att motverka skadliga miljöfaktorer och samtidigt reparera och vårda huden.

 

Med ett generöst innehåll av 40 ml får du en kraftfull och omfattande hudvårdsbehandling.

 

Egenskaper:

  • Avancerat skydd mot miljöföroreningar: Denna formula är berikad med kraftfulla antioxidanter och patenterade ämnen som hjälper till att skydda huden mot föroreningar, UV-strålning och andra skadliga faktorer som kan orsaka åldrande och skador på huden.
  • DNA-reparation: Prevage City Smart DNA Repair Complex innehåller en unik teknologi som hjälper till att reparera och skydda huden på en cellulär nivå. Det hjälper till att motverka DNA-skador och upprätthålla hudens naturliga försvar.
  • Bredspektrum-SPF50-skydd: Med solskyddsfaktor 50 ger denna kräm ett högt skydd mot skadliga UV-strålar. Det hjälper till att förhindra solskador och förtida åldrande orsakat av solen.
  • Lätt och snabbabsorberande formula: Krämen har en lätt och silkeslen konsistens som absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig eller fet känsla.
  • Passar alla hudtyper: Prevage City Smart DNA Repair Complex är lämplig för alla hudtyper och kan användas som sista steg i din morgonrutin.

 

Användning: Applicera en generös mängd på ansikte och hals efter rengöring och serum. Använd varje morgon som en del av din hudvårdsrutin och inför exponering för stadsmiljöer.

 

Skydda din hud mot stadens utmaningar och ge den den omfattande vården den förtjänar med Elizabeth Arden Prevage City Smart DNA Repair Complex SPF50. Upplev skillnaden i en hud som är frisk, strålande och motståndskraftig mot yttre påfrestningar.