Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 04 Plum

195 kr

rek pris: 290 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12357

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategorier: ,

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer - 04 Plum

Få dina läppar att stråla i en vacker plommonnyans med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 04 Plum. Denna eleganta och praktiska läppvårdsstick är berikad med en subtil plommonfärgad nyans för att ge dina läppar en touch av lyxig färg samtidigt som den ger dem fukt, näring och solskydd. Med detta smidiga stick får du mjuka, plommonnyanserade läppar med en naturlig glans.

 

Egenskaper:

 

  • Subtil färg och glans: Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer i nyansen “Plum” ger dina läppar en diskret plommonfärgad färg med en naturlig glans. Det är det perfekta valet för att lägga till en touch av lyx och djup till din look.
  • Intensiv återfuktning: Denna läppvårdsstick är berikad med en närande blandning av ingredienser som ger omedelbar återfuktning och mjukhet till dina läppar. Den hjälper till att förhindra torra och spruckna läppar.
  • Solbeskydd: Med SPF15 ger detta läppskydd ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar. Det hjälper till att förhindra solbränna och solskador på dina läppar.
  • Hållbar fukt: Krämen har en långvarig effekt som håller dina läppar väl återfuktade under hela dagen. Det är det perfekta tillskottet till din dagliga skönhetsrutin.
  • Praktiskt format: Läppvårdssticken är smidig och lätt att använda när som helst och var som helst. Den passar perfekt i fickan eller handväskan för enkel åtkomst.
  • Passar alla: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer är dermatologiskt testad och lämplig för alla, även de med känsliga läppar. Den är fri från parabener och doftämnen.

 

Användning: Applicera läppvårdssticken direkt på dina läppar vid behov för att ge dem fukt och en subtil plommonnyans samtidigt som du skyddar dem mot solens skadliga strålar.

 

Ge dina läppar en touch av lyxig skönhet med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer – 04 Plum. Utforska fördelarna av detta praktiska och effektiva läppskydd och njut av mjuka, plommonnyanserade läppar med en naturlig glans.