Ceramide Lift & Firm Advanced Day Cream SPF15 50ml

695 kr

rek pris: 1075 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12337

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Advanced Day Cream SPF15 50ml

Upptäck hemligheten bakom en fastare, mer lyft hud med Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Advanced Day Cream SPF15. Denna kraftfulla dagkräm är utformad för att inte bara ge intensiv fukt till din hud utan också för att återställa dess ungdomliga spänst och lyster.

 

Berikad med ceramider, kraftfulla lipider som finns naturligt i huden, hjälper denna dagkräm till att stärka hudens barriär och behålla fuktighet. Genom att förse huden med dessa essentiella byggstenar förbättras hudens textur och elasticitet, och tecken på åldrande, såsom fina linjer och rynkor, minimeras.

 

Det som gör Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Advanced Day Cream ännu mer imponerande är dess SPF15-skydd. Denna bredspektriga solskyddsmedel hjälper till att skydda din hud mot skadliga UV-strålar som kan orsaka åldrande och solskador. Du kan njuta av solen med förtroende och samtidigt ge din hud den näring och skydd den behöver.

 

Den silkeslena och snabbt absorberande formulan gör appliceringen till en ren fröjd. Massera försiktigt in krämen på rengjord hud varje morgon och känn hur den omedelbart återfuktar och lyfter din hud. Med regelbunden användning kommer du att märka en förbättring i hudens fasthet och en jämnare hudton.

 

Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Advanced Day Cream SPF15 är mer än en vanlig dagkräm – den är din väg till en mer ungdomlig och strålande hud som strålar av hälsa och skönhet. Med 50 ml i varje tub, kommer du att kunna njuta av dessa fördelar under en lång tid framöver. Gör denna kräm till en hörnsten i din dagliga hudvårdsrutin och se skillnaden själv.