Brit Sheer EdT 100ml

625 kr

rek pris: 1050 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50162

Varumärke: Burberry

Kategori:

Tillverkad i: EU

Burberry Brit Sheer EdT 100ml

Burberry Brit Sheer EdT 100ml – En frisk och ungdomlig doft som hyllar en livlig brittisk sommar

 

Lanseringsår: 2007

 

Burberry Brit Sheer EdT är en förtrollande doft som lanserades år 2007 och har sedan dess blivit en symbol för ungdomlig friskhet, optimism och den lättsamma brittiska sommarkänslan. Denna doft är som en picknick i en engelsk trädgård och är en hyllning till den moderna kvinnan som älskar att omfamna livet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Litchi, yuzu, ananasblad och mandarin.
  • Hjärtnoter: Pion, persika och päron.
  • Basnoter: Vit mysk och vit ceder.

 

Burberry Brit Sheer öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av litchi, yuzu, ananasblad och mandarin, som ger en livlig och uppiggande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av pion, persika och päron, vilket skapar en ungdomlig och romantisk aura. Basnoterna av vit mysk och vit ceder ger doften en mjuk och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Burberry Brit Sheer EdT 100ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att omfamna sommarens lättsamma känsla och ungdomlig optimism. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för kvinnor i alla åldrar. Oavsett om du bär den för att känna dig frisk och sprudlande under dagen eller för att skapa minnen under soliga sommardagar, kommer denna doft att omfamna dig med en känsla av livsglädje och lätthet. Låt Burberry Brit Sheer bli din doft för att hylla brittisk sommarkänsla och ungdomlig friskhet.