Rea!

Hot Chili Lip Booster

115 kr

-36%

rek pris: 179 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12198

Varumärke: Artdeco

Kategori:

Tillverkad i: EU

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Artdeco Hot Chili Lip Booster är en revolutionerande läpp produkt som inte bara ger dig en snygg och fyllig look utan också en behaglig värmande känsla. Denna lip booster från de populära märket Artdeco är din nyckel till ett naturligt plumpat utseende med en extra het twist.

 

Huvudegenskaper:

 

  1. Plumpande effekt: Artdeco Hot Chili Lip Booster har en specialformulerad ingrediens, chiliextrakt, som skapar en mild värme på dina läppar. Detta ökar blodcirkulationen och ger dina läppar en naturlig och tillfällig plumpande effekt, vilket ger ett fylligare utseende.
  2. Naturlig glans: Den här lip boostern ger en vacker, naturlig glans till dina läppar, vilket ger dem en fräsch och ungdomlig lyster. Dina läppar kommer att se friskare och mer välvårdade ut.
  3. Behaglig känsla: Trots den värmande effekten är Artdeco Hot Chili Lip Booster behaglig att använda och ger dig en unik upplevelse. Den ger inte bara dina läppar en plumpande effekt utan även en skön känsla.
  4. Återfuktande: Den här lip boostern innehåller även fuktgivande ingredienser som hjälper till att bibehålla dina läppars mjukhet och fuktbalans. Du behöver inte kompromissa med vård när du skapar ett vackert utseende.
  5. Enkel applicering: Lip boostern levereras i en praktisk tub som är enkel att applicera när du är på språng. Använd den ensam eller som en bas under ditt favoritläppstift för extra volym.

 

Användning: Applicera Artdeco Hot Chili Lip Booster på dina läppar med den integrerade applikatorn. Du kommer omedelbart att känna den värmande effekten och se dina läppar få en fylligare look. Använd den när du vill ha extra volym och glans eller som en del av din dagliga sminkrutin.

 

Upplev plumpade och snyggt glansiga läppar med en extra het twist med Artdeco Hot Chili Lip Booster. Ge dina läppar den bästa vården och en naturlig fyllighet med denna spännande lip booster från Artdeco.