Cheap & Chic I Love Love EdT 50ml

395 kr

rek pris: 585 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar

 • Frakt 39kr
 • Fri frakt vid köp över 799kr
 • Snabba leveranser
 • Ingen fakturaavgift
 • Säker betalning med Klarna

  Produktinformation

  Artikelnr: 50193

  Varumärke: Moschino

  Kategori:

  Tillverkad i: EU

  Moschino Cheap & Chic I Love Love EdT 50ml

  Moschino Cheap And Chic I Love Love EdT 50ml – En uppfriskande och kärleksfull doft som hyllar livet och kärleken

   

  Lanseringsår: 2005

   

  Moschino Cheap And Chic I Love Love EdT är en förtrollande doft som lanserades år 2005 och har sedan dess blivit en symbol för glädje, ungdomlig kärlek och livsglädje. Denna doft är som en kärleksförklaring till livet och är en hyllning till den moderna kvinnan som älskar att omfamna varje dag med öppet hjärta.

   

  Doftnoter:

   

  • Toppnoter: Apelsin, citron, grapefrukt och röda vinbär.
  • Hjärtnoter: Rosépeppar, rosor, liljekonvalj och kanel.
  • Basnoter: Mysk, cederträ och tonkaböna.

   

  Moschino Cheap And Chic I Love Love öppnar upp med en uppfriskande och fruktig toppnot av apelsin, citron, grapefrukt och röda vinbär, som ger en livlig och glad inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och kryddig symfoni med inslag av rosépeppar, rosor, liljekonvalj och kanel, vilket skapar en romantisk och ungdomlig aura. Basnoterna av mysk, cederträ och tonkaböna ger doften en mjuk och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

   

  Moschino Cheap And Chic I Love Love EdT 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att utstråla kärlek och livsglädje. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för kvinnor i alla åldrar. Oavsett om du bär den för att känna dig glad och kärleksfull under dagen eller för att skapa en romantisk stämning på speciella tillfällen, kommer denna doft att omfamna dig med en känsla av ungdomlig kärlek och glädje. Låt Moschino Cheap And Chic I Love Love bli din doft för att sprida kärlek och positivitet omkring dig.