Rea!

Colour Elixir Lipliner – 030 Mauve Moment

65 kr

-34%

rek pris: 99 kr

005 Brown & Nude
030 Mauve Moment
035 Pink Princess
55 Red Poppy
60 Red Ruby

I lager

 • Fri frakt vid köp över 499kr
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12278

Varumärke: Max Factor

Kategori:

Tillverkad i: EU

Max Factor Colour Elixir Lipliner - 030 Mauve Moment

Max Factor Colour Elixir Lipliner – Din nyckel till perfekt definierade och färgrika läppar!

 

Drömmer du om läppar som ser lika felfria ut som på en modevisning? Då är Max Factor Colour Elixir Lipliner det hemliga vapnet du behöver för att uppnå den perfekta läppkonturen och en långvarig, intensiv färg som håller hela dagen.

 

Funktioner och fördelar:

 

 • Precision och definition: Colour Elixir Lipliner är utformad med en spets som ger dig möjligheten att skapa exakt kontur för dina läppar. Du kan definiera och forma dem precis som du vill.
 • Långvarig färg: Denna lipliner ger inte bara definition, den ger även en rik och djup färg som varar i timmar. Nu kan du njuta av ett felfritt utseende utan att behöva oroa dig för ständiga touch-ups.
 • Mjuk och krämig formula: Colour Elixir Lipliner har en krämig konsistens som gör den enkel att applicera. Den glider smidigt på läpparna utan att dra eller kladda.
 • Mångsidig användning: Använd den för att konturera och definiera dina läppar före applicering av läppstift eller läppglans. Du kan även använda den ensam för en naturlig look.
 • Berikad med vårdande ingredienser: Max Factor har inkluderat vårdande ämnen i denna formula som hjälper till att hålla dina läppar mjuka och återfuktade.
 • Variation av nyanser: Oavsett om du föredrar naturliga nyanser eller djärva, levande färger, har Colour Elixir Lipliner ett brett utbud av färger att välja mellan för att komplettera din sminkning.

 

Användning:

 1. Applicera Colour Elixir Lipliner längs läppkonturen. Du kan använda den existerande formen av dina läppar eller överdriva dem något för en fylligare effekt.
 2. Fyll sedan i hela läpparna med liplinern om du önskar en intensivare färg eller som bas för ditt läppstift.
 3. Avsluta med ditt favoritläppstift eller läppglans.

 

Max Factor Colour Elixir Lipliner är din partner för perfekt definierade och färgrika läppar. Med dess precision och långvariga färg kan du vara säker på att dina läppar kommer att vara i fokus hela dagen. Upplev den ultimata läppkonturen och beställ din egen Colour Elixir Lipliner idag för att ta din läppsminkning till nya höjder!