Rea!

Kashōki Padded Nail File Diamond – 180/240

15 kr

-40%

rek pris: 45 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12390

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Padded Nail File Diamond – 180/240

Ge dina naglar den omsorg de förtjänar med Kashōki Padded Nail File i kornigheten 180/240. Denna exklusiva nagelfil är utformad för att vara mild mot dina naglar samtidigt som den ger en professionell finish. Med sin högkvalitativa design och användarvänlighet kommer den att bli ditt föredragna verktyg för nagelvård.

 

Egenskaper:

 

  1. Mild Men Effektiv: Kashōki Padded Nail File har en kombination av 180 och 240 kornighet, vilket gör den idealisk för att jämna ut, forma och polera naglarna. Den är tillräckligt mild för att inte skada dina naglar men tillräckligt effektiv för att ge fantastiska resultat.
  2. Professionell Kvalitet: Kashōki är synonymt med kvalitet, och denna nagelfil lever upp till det ryktet. Den är tillverkad med noggrannhet och precision för att garantera långvarig prestanda.
  3. Användarvänlig: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren nagelvårdare, kommer du att uppskatta hur enkelt det är att använda Kashōki Padded Nail File. Den är designad för att vara smidig och lätt att greppa.
  4. Hållbar Konstruktion: Tillverkad av robusta material är denna nagelfil byggd för att hålla. Du kan förlita dig på att den kommer att vara din följeslagare för att hålla dina naglar i toppskick.
  5. Mångsidig Användning: Den passar för alla nageltyper, inklusive naturliga naglar och konstgjorda naglar som gel eller akryl. Oavsett om du vill forma, jämna ut eller polera, ger Kashōki Padded Nail File dig flexibiliteten att uppnå dina önskade resultat.

 

Slutsats:

 

Kashōki Padded Nail File – 180/240 är den perfekta nagelfilen för alla som vill ha både kvalitet och skonsamhet i sin nagelvård. Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar och njut av professionella resultat hemma eller på resande fot. Med denna nagelfil kan du skapa släta och välvårdade naglar på ett ögonblick. Investera i din nagelvård med Kashōki Padded Nail File och njut av vackra naglar varje dag.