Kashōki Padded Nail File Bridge – 100/180

25 kr

rek pris: 45 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12396

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Padded Nail File Bridge – 100/180

Upptäck den perfekta nagelfilen för dina nagelvårdsbehov med Kashōki Padded Nail File – 100/180. Denna mångsidiga nagelfil är utformad för att erbjuda exceptionell precision och komfort, vilket gör det enkelt att forma och jämna ut dina naglar med professionella resultat.

 

Egenskaper:

 

  1. Dualsidig Design: Kashōki Padded Nail File har en dualsidig design med två olika kornigheter – 100 på den grövre sidan och 180 på den finare sidan. Den grövre sidan är perfekt för att ta bort ojämnheter, forma naglarna och korta ner dem, medan den finare sidan ger en slät och blank yta.
  2. Professionell Kvalitet: Tillverkad med noggrannhet och högkvalitiga material, levererar Kashōki Padded Nail File pålitliga resultat och prestanda i världsklass.
  3. Enkel Användning: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren nagelvårdare, är denna nagelfil enkel att använda. Den är utformad med användarvänlighet i åtanke och ger dig kontroll och precision.
  4. Ergonomisk Design: Med sin ergonomiska design och bekväma grepp är det enkelt att hålla och använda nagelfilen smidigt, vilket gör att du kan skapa professionella resultat.
  5. Hållbar Konstruktion: Kashōki Padded Nail File är byggd för att hålla. Den är tillverkad av robusta material och är utformad för att stå emot frekvent användning.
  6. Mångsidig Användning: Nagelfilen är mångsidig och passar för alla nageltyper, inklusive naturliga naglar och konstgjorda naglar som gel eller akryl. Använd den för att skapa den nagelstilen du önskar.

 

Slutsats:

 

Kashōki Padded Nail File – 100/180 är den ultimata nagelfilen för alla som vill ha en smidig och bekväm nagelvårdsupplevelse. Med sin dualsidiga design och högkvalitativa konstruktion är den ett oumbärligt verktyg för att uppnå vackra och välvårdade naglar. Ge dina naglar kärlek och omsorg med Kashōki Padded Nail File och njut av professionella resultat hemma eller på resande fot.