Olive Cut Makeup Sponge Red

75 kr

rek pris: 115 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11604

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Olive Cut Makeup Sponge Red

Det är en olivskuren sminksvamp och den är idealisk för att applicera krämiga och flytande typer av smink. Den mindre storleken möjliggör exakt foundation eller concealerapplicering. Den ger snabb och jämn applicering med perfekt täckning och felfri finish.

Fördelar:

  • Den anpassar sig till ansiktsformen och ger en jämn sminkapplicering.
  • Ger snabb och enkel applicering med en felfri och naturlig finish utan ränder.
  • Innehåller inte latex, därför absorberar den inte mycket produkt.
  • Det är lätt att underhålla och hålla det rent.

En väldesignad svampstorlek och form ger en enkel och exakt sminkapplicering. Den runda delen av svampen rekommenderas för en jämn foundationapplicering. Spetsen på svampen är idealisk för exakt täckning av fläckar och brister, medan den platta kanten är perfekt för att dutta rörelser på svåråtkomliga ställen, t.ex. under ögonen och runt näsan.

Så här använder du: Blötlägg svampen i ljummet vatten och pressa för att ta bort överflödigt vatten. Applicera en liten mängd sminkprodukt och studsa försiktigt på huden för att blanda den utåt till ansiktets omkrets. Rengör svampen efter varje användning med varmt vatten och skonsamt rengöringsmedel.

Kashōki är ett lyxigt märke av smink-, hår- och nagelaccessoarer. Den har designats med uppmärksamhet på varje detalj och inspirerad av den exotiska, mystiska och kontrasterande asiatiska kulturen. Produkterna kombinerar geometriska mönster, minimalistiska former och ädla material med det genomtänkta syftet, ergonomin och varje elementteknik. Kashōki är en produktkollektion, varav en multidimensionell perfektion förändrar utseendet och standarden för sminktillbehör. Under produktionsprocessen använde varumärket högsta kvalitet på material som koppar, trä, taklonborst och rostfritt stål.