Kashōki Nail File Diamond – 100/180

25 kr

rek pris: 45 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12392

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Nail File Diamond – 100/180

Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar med Kashōki Nail File – 100/180, den ultimata nagelfilen för att forma och jämna ut dina naglar med precision och enastående resultat. Oavsett om du är en erfaren nagelvårdare eller nybörjare, kommer denna nagelfil att vara ditt pålitliga verktyg för en professionell nagelvårdsupplevelse.

 

Egenskaper:

 

  1. Dualsidig Design: Kashōki Nail File har två olika kornigheter – 100 och 180. Den grövre sidan (100) är idealisk för att ta bort ojämnheter, forma naglarna och korta ner dem, medan den finare sidan (180) ger en slät och blank yta.
  2. Professionell Kvalitet: Tillverkad med fokus på kvalitet och precision levererar Kashōki Nail File pålitliga resultat varje gång. Den är konstruerad för att vara hållbar och effektiv.
  3. Enkel Användning: Användningen är enkel och kräver ingen tidigare erfarenhet. Du kan forma och jämna ut dina naglar med lätthet och uppnå professionella resultat hemma.
  4. Ergonomisk Design: Nagelfilen har en ergonomisk form och ett bekvämt grepp som gör den enkel att hantera och använda, oavsett om du är höger- eller vänsterhänt.
  5. Hållbar Konstruktion: Tillverkad av högkvalitiga material är Kashōki Nail File byggd för att hålla och kommer att vara en långvarig investering i din nagelvård.
  6. Mångsidig Användning: Passar för alla nageltyper, inklusive naturliga naglar och konstgjorda naglar som gel eller akryl. Du kan använda den för att skapa den nagelstilen du önskar.

 

Slutsats:

 

Kashōki Nail File – 100/180 är den perfekta nagelfilen för alla som vill ha en professionell nagelvårdsupplevelse hemma. Med sin dualsidiga design och högkvalitativa konstruktion är den ett måste i din nagelvårdsarsenal. Ge dina naglar kärlek och vård med Kashōki Nail File och njut av fantastiska resultat varje gång.