Kashōki Nail Buffer Diamond – 100/180

35 kr

rek pris: 55 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12389

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Nail Buffer Diamond – 100/180

Kashōki by Tools For Beauty Nail Buffer 100/180 är den ultimata lösningen för att uppnå snygga, välvårdade naglar hemma eller på språng. Denna mångsidiga nagelbuffer är utformad med fokus på kvalitet och användarvänlighet och ger dig möjlighet att forma, jämna ut och polera dina naglar med professionell precision.

 

Egenskaper:

 

  1. Dubbelsidig Design: Med en dubbelsidig design erbjuder denna nagelbuffer två olika kornigheter – 100 och 180. Den grövre sidan (100) är idealisk för att ta bort ojämnheter, forma och förkorta naglarna, medan den finare sidan (180) ger en slät och blank yta.
  2. Professionell Kvalitet: Kashōki by Tools For Beauty är känt för sin kompromisslösa kvalitet, och denna nagelbuffer är inget undantag. Den är tillverkad med högsta precision och användarhänsyn för att ge dig de bästa resultaten.
  3. Användarvänlig: Att använda nagelbuffern är enkelt och kräver ingen tidigare erfarenhet. Du kan enkelt forma och polera dina naglar hemma utan att behöva boka tid på en nagelsalong.
  4. Ergonomisk Design: Den ergonomiska formen på nagelbuffern ger en bekväm och stadig grepp, vilket gör den enkel att hantera, oavsett om du är höger- eller vänsterhänt.
  5. Hållbar Konstruktion: Tillverkad av robusta material är den här nagelbuffern byggd för att hålla länge. Du kan förlita dig på dess hållbarhet och använda den om och om igen.
  6. Mångsidig Användning: Kashōki Nail Buffer passar alla nageltyper, inklusive naturliga naglar och konstgjorda naglar som gel eller akryl. Den ger dig möjlighet att skapa den nagelfinish du önskar.

 

Slutsats:

 

Kashōki by Tools For Beauty Nagelbuffer 100/180 är det ultimata verktyget för att uppnå professionella resultat i din egen hemmamiljö. Oavsett om du vill forma, jämna ut eller polera dina naglar, så ger denna nagelbuffer dig möjlighet att göra det med lätthet. Satsa på kvalitet och bekvämlighet för din nagelvård med Kashōki Nail Buffer och njut av vackra naglar när som helst.