Eyelash Curler

95 kr

rek pris: 215 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11608

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki Eyelash Curler

Kashōki ögonfransböjare definierar en ren perfektion – det här vackra föremålet är inte bara designat noggrant med uppmärksamhet på minsta detaljer och tillverkat av finaste kvalitetsmaterial. Det hjälper också till att uppnå de eleganta, långvariga och naturliga lockarna och en oförglömlig ögonlook. Den innovativa mekanismen säkerställer vackra lockar även på de kortaste ögonfransarna, medan den mjuka kudden skyddar dem från skador.

Fördelar med ögonfransböjare:

  • Ger långvariga lockar
  • När även till de kortaste ögonfransarna
  • Ger ett säkert grepp
  • Gummikuddarna skyddar fransarna från potentiella skador
  • Den innovativa formen säkerställer precision

Kashōki ögonfransböjare är tillverkad av rostfritt stål av fin kvalitet, vilket säkerställer långvariga egenskaper. Den eleganta mekanismen och skyddshandtagen ger bekvämt grepp och exakt användning.

Hur man använder: Placera ögonfransböjaren på rena, torra fransar innan mascara appliceras. Kläm försiktigt ihop nära basen av de övre fransarna och håll i 10 sekunder. Kläm inte ihop curler för länge eftersom det kan skapa onaturliga nyp eller stickningar. Dynan bör rengöras regelbundet med vatten eller milt rengöringsmedel.

Kashōki är ett lyxigt märke av smink-, hår- och nagelaccessoarer. Den har designats med uppmärksamhet på varje detalj och inspirerad av den exotiska, mystiska och kontrasterande asiatiska kulturen. Produkterna kombinerar geometriska mönster, minimalistiska former och ädla material med det genomtänkta syftet, ergonomin och varje elementteknik. Kashōki är en produktkollektion, varav en multidimensionell perfektion förändrar utseendet och standarden för sminktillbehör. Under produktionsprocessen använde varumärket högsta kvalitet på material som koppar, trä, taklonborst och rostfritt stål.