100 Flat Top Kabuki Brush

145 kr

rek pris: 195 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11664

Varumärke: Kashōki

Kategori:

Tillverkad i: EU

Kashōki 100 Flat Top Kabuki Brush

Flat Top Kabuki Brush är perfekt för att applicera foundations. Tillverkad av täta borst, absorberar den inte kosmetika, tillåter att täcka huden med ett slätt, jämnt lager för felfri täckning. När du använder Flat Top Kabuki Brush, för bästa resultat, applicera foundation med stämplande rörelser.

Flat Top Kabuki Brush har designats med uppmärksamhet på varje detalj och tillverkad av material av högsta kvalitet, såsom taklon, koppar och trä.

  • Den platta toppen av borsten är idealisk för att applicera foundation
  • Säkerställer felfri täckning
  • Tillverkad av taklonborst av hög kvalitet, lätt att rengöra
  • Kopparhylsan deformeras inte

Skötselråd: Det rekommenderas att tvätta dina sminkborstar minst en gång i veckan. Använd varmt tvålvatten eller ett milt rengöringsmedel. Skölj väl efter tvätt. Försök att inte blöta trähandtaget. Forma borsten till sin ursprungliga form och torka borsten i horisontellt läge.
Kashōki är ett lyxigt märke av smink-, hår- och nagelaccessoarer. Den har designats med uppmärksamhet på varje detalj och inspirerad av den exotiska, mystiska och kontrasterande asiatiska kulturen. Produkterna kombinerar geometriska mönster, minimalistiska former och ädla material med det genomtänkta syftet, ergonomin och varje elementteknik. Kashōki är en produktkollektion, varav en multidimensionell perfektion förändrar utseendet och standarden för sminktillbehör. Under produktionsprocessen använde varumärket högsta kvalitet på material som koppar, trä, taklonborst och rostfritt stål.