Still EdP 50ml

295 kr

rek pris: 465 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50159

Varumärke: Jennifer Lopez

Kategori:

Tillverkad i: EU

Jennifer Lopez Still EdP 50ml

Jennifer Lopez Still EdP 50ml – En tidlös och förförisk doft som fångar kvinnlig elegans

 

Lanseringsår: 2003

 

Jennifer Lopez Still EdP är en ikonisk doft som först lanserades år 2003 och har sedan dess blivit en symbol för kvinnlig elegans, förföriskhet och raffinerad charm. Denna doft är skapad för att hylla den sensuella och självsäkra kvinnan som vet hur man utstrålar tidlös skönhet.

 

Doftnoter:

  • Toppnoter: Vit peppar, mandarin, ris och Earl Grey-te.
  • Hjärtnoter: Aprikos, freesia, ros och jasmin.
  • Basnoter: Sandelträ, mysk, amber och vanilj.

 

Still öppnar upp med en uppfriskande toppnot av vit peppar, mandarin, ris och Earl Grey-te, vilket ger en kryddig och frisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av aprikos, freesia, ros och jasmin, som skapar en känsla av feminin elegans och förföriskhet. Basnoterna av sandelträ, mysk, amber och vanilj ger en varm och sensuell avslutning som förstärker doftens förtrollande karaktär.

 

Jennifer Lopez Still EdP 50ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna sin tidlösa skönhet och förföriska sida. Denna doft är idealisk för både vardag och speciella tillfällen när du vill känna dig sensuell och självsäker. Låt Still bli din doft för att markera din kvinnliga elegans och raffinerade charm.