Glow EdT 100ml

395 kr

rek pris: 570 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50175

Varumärke: Jennifer Lopez

Kategori:

Tillverkad i: EU

Jennifer Lopez Glow EdT 100ml

Jennifer Lopez Glow EdT 100ml – En ren och strålande doft som hyllar naturlig skönhet och självförtroende

 

Lanseringsår: 2002

 

Jennifer Lopez Glow EdT är en doft som lanserades år 2002 och har sedan dess blivit en symbol för naturlig skönhet och självförtroende. Denna doft är som en stråle av ljus som omfamnar din hud och ger dig en känsla av renhet och fräschör.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Grapefrukt, apelsinblomma och mandarin.
  • Hjärtnoter: Iris, jasmin och tuberos.
  • Basnoter: Vanilj, sandelträ och mysk.

 

Jennifer Lopez Glow öppnar upp med en fräsch och fruktig toppnot av grapefrukt, apelsinblomma och mandarin, som genast för tankarna till solsken och fräschör. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och ren symfoni med inslag av iris, jasmin och tuberos, vilket skapar en känsla av naturlig skönhet och självförtroende. Basnoterna av vanilj, sandelträ och mysk ger doften en mjuk och sensuell avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Jennifer Lopez Glow EdT 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna sin naturliga skönhet och känna sig självsäkra. Den här doften är idealisk för både vardagliga och speciella tillfällen när du vill känna dig fräsch och strålande. Låt Jennifer Lopez Glow bli din doft för att hylla din självförtroende och naturliga skönhet.